Menu Sluiten

Hoe Kies Je De Juiste Locatie Voor Een Tennisveld

De openbare sector, sportclubs en particulieren beschouwen ons als de ideale partner voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud van sportterreinen.

Aanleg, onderhoud en renovatie van sportvelden

Wij bieden een totaalservice – zowel indoor als outdoor – voor de realisatie van tennisbanen, voetbalterreinen, hockeyterreinen, atletiekpistes, Finse pistes, multifunctionele sportterreintjes, minigolf en meer. Een piekfijne uitvoering van uw project binnen de afgesproken deadlines, beschouwen onze vaklui als hun erezaak. Onze lange referentielijst van geslaagde projecten spreekt voor zich.

Onze diensten:

De openbare sector, sportclubs en particulieren beschouwen ons als de ideale partner voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud van sportterreinen. Opgericht in 1954 als specialist in graveltennisbanen, groeiden we de afgelopen decennia uit tot een onderneming gespecialiseerd in sportterreinen en sportaccommodaties evenals leverancier van uitrusting voor sportterreinen.

De sportterreinen van Derriks-Sport genieten een lange levensduur. Een aantal terreinen aangelegd in de jaren “50 worden nog steeds intens gebruikt. Geen eendagsvliegen dus. Het gebruik van hoogstaande kwaliteitsmaterialen én een vakbekwame uitvoering staan garant voor de duurzaamheid van uw project. Dit alles bieden wij aan tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Dankzij onze persoonlijke aanpak en een grote flexibiliteit, beschouwen we elk project als maatwerk. Volledig conform uw lastenboek en de voorschriften, werken we alles tot in de puntjes af. Persoonlijke en intense contacten met zowel de klant als de ontwerper garanderen een vlotte uitvoering.

Meer info of een vrijblijvende offerte op maat?
Bel 012 741 541 of stuur een ons een mail!

25100852510085

Meer info

tags: Aanleg Sportvelden – Aanleg Tennisbanen – Aanleg Tennisvelden – Aanleg Voetbalvelden – Diensten Aanleg Tennisbanen – 

Wenst u meer info over hoe kies je de juiste locatie voor een tennisveld kijk dan vlug op https://www.derriks-sport.be | Hoe Kies Je De Juiste Locatie Voor Een Tennisveld

De Perfecte Plek Voor Jouw Tennisveld

Heb je ooit nagedacht over het aanleggen van een eigen tennisbaan? Of je nu een enthousiaste beginner bent of een doorgewinterde speler, de locatie van je tennisveld kan een wereld van verschil maken in je spelervaring. In dit artikel duiken we in wat je moet overwegen om de perfecte plek voor jouw tennisveld te kiezen.

1. Toegankelijkheid en Locatie

Het eerste waar je aan moet denken is hoe makkelijk het is om bij het tennisveld te komen. Is het dichtbij genoeg voor regelmatige bezoeken? Denk aan de route die jij en andere spelers zullen afleggen. Niemand wil uren in de auto zitten voordat ze kunnen spelen. Een locatie die gemakkelijk bereikbaar is via hoofdwegen, maar toch rustig genoeg is om ongestoord te kunnen spelen, is ideaal.

2. Ondergrond en Omgeving

De keuze van de ondergrond speelt ook een cruciale rol. Verschillende soorten ondergronden zoals gras, klei, hardcourt of zelfs kunstgras hebben allemaal hun eigen invloed op het spel. Wat past het beste bij jouw speelstijl? Bovendien moet je rekening houden met de omgeving. Een veld dat te veel blootstaat aan elementen zoals direct zonlicht of wind kan het spel beïnvloeden en de duurzaamheid van de baan verminderen.

3. Ruimte en Oriëntatie

Een ander belangrijk aspect is de hoeveelheid beschikbare ruimte. Een standaard tennisbaan vereist niet alleen ruimte voor de baan zelf maar ook extra ruimte rondom voor veiligheidsmarges en bewegingsruimte. Ook de oriëntatie van de baan is belangrijk; idealiter zou de lengteas noord-zuid moeten zijn om hinderlijke zoninval tijdens spellen te minimaliseren.

Tot slot, als je serieus overweegt om een tennisveld aan te leggen en op zoek bent naar professionele hulp bij de aanleg ervan, bekijk dan eens Derriks Sport. Zij hebben expertise in het aanleggen van hoogwaardige tennisvelden die voldoen aan al jouw wensen en eisen.

Kies dus niet zomaar een locatie uit; neem de tijd om na te denken over deze factoren. Het zal je helpen om maximaal plezier en nut uit jouw nieuwe tennisveld te halen! Veel succes met het vinden van de perfecte plek!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Hoe kies je de juiste locatie voor een tennisveld

!–StopPubText–>.